Η μεταφορική εταιρία Intersea

Η μεταφορική εταιρία Intersea δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια  στο τομέα των διεθνών μεταφορών καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως ναυτιλιακές , οδικές & αεροπορικές μεταφορές.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών – πρακτορείων που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, κατάφερε να εδραιωθεί ως μία από τις δυναμικότερες και αξιόπιστες εταιρίες, με βασικότερο στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων η Intersea καθιερώθηκε ως μεταφορική γραμμή από Ελλάδα προς Κύπρο και από Κύπρο προς Ελλάδα. Η εμπειρία της εταιρίας, αλλά και του άριστα καταρτισμένου προσωπικού σχετικά με τις διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές,  αποτέλεσε τον πυλώνα δημιουργίας αυτής της τακτικής γραμμής. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρία συναριθμήθηκε στη λίστα  με τις δυναμικότερες μεταφορικές εταιρίες από & προς Κύπρο και το όνομα της συνδέθηκε απόλυτα με τις μεταφορές προς την Μεγαλόνησο!

Περισσότερες πληροφορίες θα μπορέσετε να αποκομίσετε για εμάς επικοινωνώντας μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω e-mail. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Οτιδήποτε και αν μεταφέρετε είναι ασφαλές μαζί μας !